AWANG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AWang. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 20:16 heerlijke loempia rest eten we morgen foe yong hai nassi zal zo als altijd top zijn
4 feb 2023 om 19:38 Het eten was erg lekker.
3 feb 2023 om 19:59 Weer lekker en snel bezorgd
3 feb 2023 om 10:34 Alles was zoals verwacht.
3 feb 2023 om 10:13 De babi pangpang was prima en zoals ik het graag wil. Het geroosterde vlees was lekker knapperig. Alleen vond ik de nasi wat karig. Vroeger zat er altijd meer in als ei en wat groente. Ik roerbak dan altijd maar wat paksoi en Cambodjaanse groente mee
2 feb 2023 om 22:08 Het was erg goed het eten, het is goed verzorgd prima heel goed nog bedankt nog.
2 feb 2023 om 20:03 Kroepkroek wel betaald maar zat niet bij de bestelling. Jammer
2 feb 2023 om 7:39 Zeer ruime portie, lekker en op afgesproken tijdstip.
1 feb 2023 om 20:04 Ik weet niet wat jullie met gebakken banaan hebben gedaan maar niet meer doen was echt niet lekker of de banaan te rijp was en was echt niet lekker veder wel kunnen geniet van eten
1 feb 2023 om 12:11 Eten was lekker . Nasi niet zo warm
30 jan 2023 om 16:27 Gewoon weer top
29 jan 2023 om 22:31 Eten was helaas niet meer warm